Некоректни майстори и сервизи!

Не всеки може да си поправя колата сам
Отговори
Потребителски аватар
Niki
сър Фичо
Мнения: 725
Регистриран: 15/10/2007, 12:24
Местоположение: ВАРНА
Контакти:

Некоректни майстори и сервизи!

Мнение от Niki »

Тука може да споделяте, ако са ви изпързаляли някъде, не са си свършили съвестно работата, направили едно, а счупили друго и т.н. Все още има колеги тук, които не могат да си правят колите сами :wiegeil:


Изображение
Потребителски аватар
RADI_1990
Фичо сан
Мнения: 371
Регистриран: 18/09/2011, 11:46
Местоположение: София, Люлин 10
Контакти:

Re: Некоректни майстори и сервизи!

Мнение от RADI_1990 »

Здравейте!
Значи, сервиза си няма официално име, пише само "Почистване на карборатури", и са изредени марки, между които имаше и вебер, нали.
Намира се в квартал Дървеница, около 50 блок беше, в едно гаражче, но казаха, че другата седмица щели да го местят, щото им било малко пространството.
А ситоацията е следната:

Дадох си карбчето да ми го почистят и като си го взех, веднага забелязах, че лепне.
Питам ги защо е така, те казват, "Това е от препарата, дето сме го ползвали. Несе притеснявай, като изсъхне ще се оправи". Давам паричките аз и си тръгвам, ама като си дойдох, реших да го разглобя и да му сложа новите гарнитурки и като го при отворих, буталцето за смукача, видях, че палчето е изкривено и леко цепнато. разбрах, че са се опитали да го раздвижат и са го строшили :( :evil: :( а самото буталце е запекло.

Отивам аз да ги напсувам едно хубаво и какво да вида, табелата свалена и сложена до гаража да лежи и бележка сервиза затвори и се премества едикаде си, а казаха, че щели да го местат другата седмица.

Както и да е, неми е жал за парите, дето съм дал, щото неса много 10лв нали, ама ми е жал за карбчето, щото то не е много евтино в магазина, а и без него фичи нема как да заработи :(

Затова съвеа ми е: Не ходете при съмнителни гаражчета, не вярвайте на паянтави табелки и ниски цени. Не правете като мен, боли :(


Поздрави!

/Ради Иванов/
Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост