ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ЕМБЛЕМА НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ФОРУМА
-
- сър Фичо
- Регистриран: 13/08/2005, 02:35
- Контакти:
Лелееее, тия дни след "Война и мир", това е най-дългото произведение което съм чел и то пак... "война"
Айде сега дайте и малко "мир". Че ще ни домъчнее, че се карате ЗА НИЩО!

Ми той умрял, ма... Ко!? Не!!!
[22:17:55] 6liopar: оооооо, не мога аз на [душ] кабина!!! Имам клаустрофобия...
[22:18:33] tekilaaa: каква клаустрофобия бре!? 126 караш, за клаустрофобия ми говориш...
[22:18:33] tekilaaa: каква клаустрофобия бре!? 126 караш, за клаустрофобия ми говориш...
- Niki
- сър Фичо
- Регистриран: 15/10/2007, 12:24
- Контакти:
не се сърдя ,извинявай просто исках един ключодържател от твоите и не съм се състезавал с никой.тези ключодържатели които съм пратил тук там 90 процента от тях съм ги подарил,така че моля те не ми говори кой ще забогатява.хората на които съм пратил ще потвърдят.просто не обичам прибързаните приказки
има и друго-със реклама съм спрчл да се занимавам отдавна и всичките тези работи които съм направил са проектирани на компютъра вкъщи.Даже и времето почна да не ми стига защото бачкам на две работи в момента и се връщам скапан.не искам да ме разбираш погрещно.Ако съм клиент и дойда да си поръчам нещо толкова ли време ще чакам.Кажи ми цена на това изделие,знам че е много скъпо защото е ръчна изработка и аз ще си купя.Просто неможах да разбера къде е проблема и защо стана цялата тази дандания. 

- Niki
- сър Фичо
- Контакти:
- 6liopar
- сър Фичо
- Регистриран: 09/03/2007, 23:51
- Контакти:
Аз много добре те разбирам какъв фен си,затова малко се афектирах преди.Ти пък ако знаеш аз къв мерак имам за такова нещо......чак търпение нямам да го дочакам.Така,че и онази вечер на срещата обсъдихме с другите колеги - ще го има,но ще се забави 

ХУБАВО Е ДА ИМА ФОРУМ, СТИГА ДА НЕ СЕ ТРИЕХА НЕУДОБНИТЕ ПОСТОВЕ....
ДЕ ДА БЯХ ПОРЪЧКОВ ПИСАТЕЛ...АМА НЕ СЪМ :)
ДЕ ДА БЯХ ПОРЪЧКОВ ПИСАТЕЛ...АМА НЕ СЪМ :)
- Niki
- сър Фичо
- Контакти:
другата седмица ще ходя до ,,Минилаб сервиз,, да ми изрежат 5-6 бройки от неръждавейка.Искам да ти пратя 3 бр. подарък.Един за тебе,един за бат Деян и един за Novel.Ще ти се обадя като са готови да се разберем за пращането.Ако приемаш разбира се6liopar написа:Аз много добре те разбирам какъв фен си,затова малко се афектирах преди.Ти пък ако знаеш аз къв мерак имам за такова нещо......чак търпение нямам да го дочакам.Така,че и онази вечер на срещата обсъдихме с другите колеги - ще го има,но ще се забави

- chiko_rz
- новоизлюпен Фичо
- Регистриран: 30/04/2009, 22:38
- Контакти:
- Niki
- сър Фичо
- Контакти:
Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ЕМБЛЕМА НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ФОРУМА
Тая седмица ще имам 10 готови бройки от вид 1. Цената е 7 лв на бр. Изработката е от неръждавейка, 1.5 мм дебелина. От вид 2 още не съм поръчвал, ще е малко по евтин(около 4,50-5 лв на бр.) При минимално количество 10 бр. Цените са на себестойност, т.е. толкова ги плащам аз при получаване. Кой каквото иска, нека пише. Ако се съберем повече хора, ще поръчам и от втория вид. Размерите на ключодържателите са:
за вид 1- 60/32 мм
за вид 2- 64/21 мм
за вид 1- 60/32 мм
за вид 2- 64/21 мм
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.

-
- сър Фичо
- Регистриран: 02/08/2005, 12:44
- Контакти:
За мен две бройки от Вид 1.
Дали можеш да запълниш тази дупка под десният фар?
- exton
- Фичо сан
- Регистриран: 05/01/2009, 15:40
- Контакти:
Дани, приятелю ключоудържателчетата са са само за колеги притежаващи Ф 126dAnI написа:За мен две бройки от Вид 1.

![smile3533 [smilie=smile3533.gif]](./images/smilies/smile3533.gif)
- Niki
- сър Фичо
- Контакти:
там ще е халката за закачанеdAnI написа:За мен две бройки от Вид 1.

- miro
- пораснал Фичо
- Регистриран: 13/03/2011, 18:21
- Контакти:
Как ще доказваме притежание? Нотариален акт,декларация,удостоверение за наследници или........! Готов съм и с трите!
-
- сър Фичо
- Регистриран: 13/08/2005, 02:35
- Контакти:
Освен горепосочените документи - и генетичен материал!!!
Ники, предлагам да на гърба на тенекето да се удря с матрица сериен номер на тапията, както се пренабиват номерата на моторите
Тогава наистине всеки ще си има уникален таквоз!

Ники, предлагам да на гърба на тенекето да се удря с матрица сериен номер на тапията, както се пренабиват номерата на моторите

Ми той умрял, ма... Ко!? Не!!!