Fiat 500 влезе в рекордите на Гинес!

Отговори
DeYaN
сър Фичо
Мнения: 3031
Регистриран: 13/08/2005, 02:35
Местоположение: Пловдив
Контакти:

Fiat 500 влезе в рекордите на Гинес!

Мнение от DeYaN »

На хиподрума Dei Fiori di Villanova d’Albenga този месец започна приключението на 750 автомобила Fiat 500, които взеха участие в XXIII-тата международна среща в Гарленда. Паралелно с тази инициатива имаше организирани и други различни интересни събития, обединени под мотото „500 ТЕ ИСКА” - директна покана за така очаквания нов модел на Fiat, който ще наследи митичния Fiat 500. Малък самолет изрисува впечатляваща диря в небето, подканваща да посетите неповторимия интернет сайт www.fiat500.com .
В деня на рекордите около 5000 човека запълниха трибуните на епичния стадион, за да станат свидетели на „изписването” огромно число 500…с автомобили Fiat 500 . Грандиозното събитие бе организирано от Fiat 500 Club Italia. Хеликоптер излетя от близкото летище Clemente Panero, за да заснеме над 700--те разноцветни автомобила Fiat 500, позиционирани на хиподрума.

Сред присъстващите беше и Giovanni Perosino, Мениджър Комуникации на марка Fiat, който заяви: “Fiat 500 беше, е и ще бъде автомобил, правен от хора и за хора. Той е символ на човешкия оптимизъм, страст, стил и добро настроение.”

Domenico Romano, почетен Президент и основател на клуб Fiat 500 Club Italia, в отговор на тази чудесна инициатива, заяви: „ Това е невероятен успех! Голямо събитие и сбъдването на една мечта! Fiat 500 е един от най-обичаните модели на марката от всички хора, които обичат семплите неща. Това е един автомобил, който успява да обедини света. Той е една планета!”

След направените снимки от издигналия се във въздуха хеликоптер, автомобилите стартираха напускане на хиподрума, формирайки 3 километрова опашка и отправяйки се към Casanova Lerrone. Достигайки височините на замъка Castello Costa Del Carretto di Garlenda, кортежа надмина досегашния рекорд - 2 мили опашка от автомобили, за да влезе за пръв път в рекордите на Гинес. Тази среща, приключила с един нов рекрд на Гинес, отваря врати към 50-годишния юбилей на митичния модел, който ще се отпранува през 2007 година.

Торино, юли 2006 г.

Изображение

Изображение

Изображение

Краднато от Митко (форума на ФИАТ)
:wink:


Ми той умрял, ма... Ко!? Не!!!

[22:17:55] 6liopar: оооооо, не мога аз на [душ] кабина!!! Имам клаустрофобия...
[22:18:33] tekilaaa: каква клаустрофобия бре!? 126 караш, за клаустрофобия ми говориш...
Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост